flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Одеський окружний адміністративний суд

Секретарі судового засідання пройшли онлайн підготовку

12 листопада 2020, 16:37

Сьогодні завершилася чотириденна онлайн підготовка секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів, проведена Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Секретарі судового засідання Херсонського окружного адміністративного суду Яна Кукульник, Вероніка Кована, Валентина Калівошко, Крістіна Абрамова та Наталя Перебийніс успішно засвоїли програму вказаної підготовки.

Так, службовці ознайомилися зі статусом секретаря судового засідання та його діями щодо формування й оформлення адміністративних справ, особливостями роботи суду в умовах карантину, опрацювали ґендерні аспекти в роботі суду, питання відводів в адміністративному судочинстві, зокрема секретаря судового засідання, та професійної етики працівників апарату суду.

Суддя Херсонського окружного адміністративного суду Оксана Дмитрієва також долучилася до вказаного заходу у якості лектора з актуальною для секретарів судового засідання темою: «Вирішення питань складу суду та відводів в адміністративному судочинстві. Підстави для відводу (самовідводу) секретаря судового засідання, експерта, спеціаліста, перекладача»

Завдяки високому рівню викладання та зручному ZOOM-формату проведення заходу учасники мали змогу активно приймати участь у підготовці та якісно засвоїти наданий матеріал.